Slow-Cooker Barbecue-Kanapki Z Wołowiną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj kanapek z grillem i wołowiną. Ten bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje $2.0 za porcję. Jedna porcja zawiera 219 kalorii, 22g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sos worcestershire, czosnek w proszku, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Slow-Cooker Barbecue Kanapki Z Wołowiną, Wolno gotujące kanapki z grilla z wołowiną i wieprzowiną, oraz Slow-Cooker Smoky Barbecue Kanapki Z Wołowiną.
Instrukcje
Połącz 1 łyżkę brązowego cukru i pieprzu; przetrzyj obie strony steków.
Połącz 1/4 szklanki brązowego cukru, cebulę i następne 9 składników (cebula przez sól) w wolnej kuchence elektrycznej.
Dodaj steki; obrócić do płaszcza. Przykryć pokrywką; gotować na wysokim ogniu przez 1 godzinę. Zmniejsz ustawienie ciepła do niskiego; gotuj przez 7 godzin.
Usuń steki; SOS rezerwowy. Steki rozdrobnić z 2 widelcami. Powrót rozdrobniony stek do kuchenki; wymieszać z sosem. Łyżka 1/2 szklanki mieszanki stek na dolnej połowie każdej rolki; top z cebulą i ogórków, w razie potrzeby. Przykryć wierzchołkami rolek.