Slow-Cooker Barbecue-Kanapki Z Wołowiną
Slow-Cooker Barbecue-kanapki z wołowiną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje $2.0 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 219 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, bułki podwodne, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow-Cooker Barbecue Kanapki Z Wołowiną, Slow-Cooker Barbecue-Kanapki Z Wołowiną, oraz Wolno gotujące kanapki z grilla z wołowiną i wieprzowiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 1 łyżkę brązowego cukru i pieprzu; przetrzyj obie strony steków.
Połącz 1/4 szklanki brązowego cukru, cebulę i następne 9 składników (cebula przez sól) w wolnej kuchence elektrycznej.
Dodaj steki; obrócić do płaszcza. Przykryć pokrywką; gotować na wysokim ogniu przez 1 godzinę. Zmniejsz ustawienie ciepła do niskiego; gotuj przez 7 godzin.
Usuń steki; SOS rezerwowy. Steki rozdrobnić z 2 widelcami. Powrót rozdrobniony stek do kuchenki; wymieszać z sosem. Łyżka 1/2 szklanki mieszanki stek na dolnej połowie każdej rolki; top z cebulą i ogórków, w razie potrzeby. Przykryć wierzchołkami rolek.