Slow Cooker 5 - Grzybowa Zupa Jęczmienna

Slow Cooker 5 - Grzybowa Zupa Jęczmienna
Slow Cooker 5 - grzybowa zupa jęczmienna może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 249 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka soli, marchew, grzyby shiitake i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zdrowe warzywa wołowe i grzybowe zupa jęczmienna do powolnej kuchenki, Risotto Z Grzybami Jęczmiennymi, oraz Slow Cooker Chicken Barley Soup.

Instrukcje

1
Podgrzej wodę w powolnej kuchence ustawionej na wysoką, aż będzie gorąca; dodaj jęczmień, bulion wołowy, mleko, oliwę z oliwek, cebulę, seler, marchew, czosnek, białe grzyby, brązowe grzyby bukowe, boczniaki, grzyby shiitake, czarne grzyby, krem z zupy grzybowej, sól i zmielone mieszane ziarna pieprzu do powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy GrzybowejKrem Z Zupy Grzybowej
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
BoczniakiBoczniaki
1 łyżka świeżego Tymianku, 4 Gałązki, Drobno Posiekane1 łyżka świeżego Tymianku, 4 Gałązki, Drobno Posiekane
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
JęczmieńJęczmień
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Przykryć i gotować na wysokiej przez 1 godzinę.
3
Grzyby shiitake wyjąć łyżką szczelinową i posiekać na 1/2-calowe kawałki. Zmniejsz ustawienie ciepła do niskiego i kontynuuj gotowanie 7 godzin więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn