Slow Cooker 5 - Grzybowa Zupa Jęczmienna

Slow Cooker 5 - Grzybowa Zupa Jęczmienna
Slow Cooker 5 - grzybowa zupa jęczmienna może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 249 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka soli, marchew, grzyby shiitake i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zdrowe warzywa wołowe i grzybowe zupa jęczmienna do powolnej kuchenki, Risotto Z Grzybami Jęczmiennymi, oraz Slow Cooker Chicken Barley Soup.

Instrukcje

1
Podgrzej wodę w powolnej kuchence ustawionej na wysoką, aż będzie gorąca; dodaj jęczmień, bulion wołowy, mleko, oliwę z oliwek, cebulę, seler, marchew, czosnek, białe grzyby, brązowe grzyby bukowe, boczniaki, grzyby shiitake, czarne grzyby, krem z zupy grzybowej, sól i zmielone mieszane ziarna pieprzu do powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy GrzybowejKrem Z Zupy Grzybowej
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
BoczniakiBoczniaki
1 łyżka świeżego Tymianku, 4 Gałązki, Drobno Posiekane1 łyżka świeżego Tymianku, 4 Gałązki, Drobno Posiekane
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
JęczmieńJęczmień
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Przykryć i gotować na wysokiej przez 1 godzinę.
3
Grzyby shiitake wyjąć łyżką szczelinową i posiekać na 1/2-calowe kawałki. Zmniejsz ustawienie ciepła do niskiego i kontynuuj gotowanie 7 godzin więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn