Sloppy Joes
Niechlujne Joes może być dobry przepis, aby poszerzyć swoją kolekcję dania głównego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 638 kalorii, 32G białka, oraz 34g tłuszczu. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz tymianek, zwoje pieprzu, cebuli i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2233 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 92%. Spróbuj Chorizo Sloppy Joes (Chorizo Sloppy Joes), Mushy Joes (Sloppy Joes Meatless Cousin) (Meatless Monday), oraz Sloppy Joes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj marchew i smażyć przez 5 protokół. (Jeśli używasz papryki zamiast marchewki, dodaj je jednocześnie z cebulą.)
Dodać posiekaną cebulę i seler. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula są przezroczyste, o 5 Więcej minut.
Dodać mielony czosnek i gotować przez 30 więcej sekund.
Warzywa wyjąć z patelni do średniej wielkości miski, odstawić.2 przy użyciu tej samej patelni (lub można gotować mięso w tym samym czasie, co warzywa na oddzielnej patelni, aby zaoszczędzić czas), obficie solą dno patelni (około 1/4 do 1/2 łyżeczki).
Podgrzej patelnię. Zmiksować mieloną wołowinę na patelnię. Prawdopodobnie będziesz musiał to zrobić w dwóch partiach, w przeciwnym razie będziesz tłumnie patelnię i wołowina nie będzie łatwo brązowy. Nie mieszaj mielonej wołowiny, po prostu pozwól jej gotować, aż będzie dobrze rumiana z jednej strony. Następnie odwróć kawałki i brązową drugą stronę. Użyj łyżki szczelinowej, aby usunąć mieloną wołowinę z patelni (można dodać do warzyw odłogowanych), ponownie posolić patelnię i powtórzyć z resztą mielonej wołowiny.Jeśli używasz dodatkowej chudej wołowiny, prawdopodobnie nie masz nadmiaru tłuszczu na patelni. Jeśli używasz 16% lub więcej, możesz mieć nadmiar tłuszczu. Odcedzić wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu.3 Powrót gotowaną mieloną wołowinę i warzywa na patelnię.
Dodaj ketchup, sos pomidorowy, sos Worcestershire, ocet i brązowy cukier na patelni. Wymieszać, aby dobrze wymieszać.
Dodaj zmielone goździki, tymianek i pieprz cayenne. Obniżyć ciepło do średnio niskiego i niech gotować na wolnym ogniu przez 10 protokół. Dostosuj przyprawy do smaku.
Podawać z opiekanymi bułeczkami hamburgerowymi.