Slidery Z Polędwicy Wołowej Pieczonej W Soli
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać sól pieczonej polędwicy wołowej suwaki spróbować. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 4,34 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 827 kalorii, 32G białka, oraz 32G tłuszczu. Mieszanka chimichurri pesto, bułki, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Suwaki Z Polędwicy Wołowej, Polędwica wołowa w skorupie solnej, oraz Polędwiczki wołowe z żurawinowym smakiem pomarańczy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wołowinę posypać pieprzem. Gotować w gorącym oleju na patelni na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, 5 minut lub aż rumiane ze wszystkich stron.
Wymieszać sól i 1 szklankę zimnej wody.
Rozłóż połowę mieszaniny soli w prostokącie (nieco większym niż wołowina) na dużej patelni do pieczenia; top z wołowiną. Pat pozostałą mieszaninę soli na wołowinę, pokrywając całkowicie.
Piec w 400 45 do 50 minut lub do momentu włożenia termometru do środka 14
Dotknij skorupę łyżką; usuń skorupę. (Wołowina będzie nadal gotować, jeśli skorupa pozostanie na.)
Przełożyć wołowinę na deskę do krojenia. Przykryć luźno folią; odstawić na 10 minut.
Zetrzeć nadmiar soli; pokroić wołowinę.
Wołowinę podawać w roladkach z pesto.