Slaw słodko-pikantny

Slaw słodko-pikantny
Slaw słodko-pikantny jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 67 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól, śmietana, kapusta slaw mix, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Slaw słodko-pikantny, Slaw słodko-pikantny, oraz Słodko-pikantny ananas Slaw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 5 składników ubić w szklanej misce do wymieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Dodaj slaw mix, podrzucając do płaszcza. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szybki Makaron Z Mieszanką Sosu śmietanowo-szczypiorkowegoSzybki Makaron Z Mieszanką Sosu śmietanowo-szczypiorkowego
TrudnośćŁatwy
Gotowe W8 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn