Slaw Jicama
Jicama Slaw trwa około 15 minut od początku do końca. Z tego przepisu wychodzą 4 porcje po 110 kalorii , 1 g białka i 8 g tłuszczu każda. Za 39 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli jesteś na diecie bezglutenowej i lakto ovo-wegetariańskiej . Mieszanka marchewki, kolendry, soli i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań. 8 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Dzięki temu przepisowi czwarty lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 38% , to danie nie jest tak wybitne. Podobne przepisy to Jicama Slaw , Jicama Slaw i Jicama Slaw .
Instrukcje
W małej misce wymieszaj kolendrę, śmietanę, majonez, sól i pieprz. Wymieszaj jicamę, marchewkę i czerwoną paprykę. Przykryj i przechowuj w lodówce do momentu podania. Wymieszaj przed podaniem.