Slammin ' Salmon is a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 338 kalorii, 8G białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 18 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka oleju sezamowego, pieprz, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Slammin ' Southwestern Salmon Patties or Salmon Cakes, Slammin Salmon With A Caper Corral, oraz Slammin ' Salmon Crunchy Cakes With Gayla Sauce dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszaj ocet balsamiczny, sok z cytryny i sos sojowy z solą, brązowym cukrem, mielonym imbirem, papryką, pieprzem i płatkami czerwonej papryki, aż sól się rozpuści. Wymieszaj czosnek, zieloną cebulę, olej sezamowy i olej z orzeszków ziemnych, aż będą dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
Imbir W Proszku
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Dietetyczna Soda Kremowa
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
Szklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)
2
Wlać marynatę do zamykanej plastikowej torby lub szklanej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać łososia do marynaty i delikatnie wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
4
Umieścić w lodówce i marynować 2 do 24 godzin.
5
Przygotować grill na świeżym powietrzu na średnie ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
6
Nadmiar marynaty odsączyć z filetów z łososia. Grilluj do twardego i nieprzezroczystego, około 4 minut na stronę.
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Laguna Winery Russian River Chardonnay z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.