Skórki ziemniaczane z szynki i cheddaru
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać szynki i Cheddar skór ziemniaczanych spróbować. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 8G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz ostry ser cheddar, szalotki, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Boczek Cheddar Skórki Ziemniaczane, Skórki ziemniaczane Chorizo i Cheddar, oraz Skórki ziemniaczane z cheddarem, boczkiem i szalotką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piec ziemniaki na blasze do pieczenia 25-30 minut lub do miękkości; odstawić do ostygnięcia. Rozgrzej brojlery z regałem w najwyższej pozycji.
Ugotowane ziemniaki przekrój na pół wzdłuż. Miąższ czerpać, pozostawiając granicę 1/4 cala; przenieść mięso ziemniaczane (około 2 szklanki) do miski. Ziemniaki rozgnieść z kwaśną śmietaną i 2 łyżki wody; doprawić solą i pieprzem. Złożyć w szalotki białek i szynki; łyżka napełniania skorupy ziemniaków.
Ułóż wypełnione Skórki ziemniaczane na blasze do pieczenia; posyp równomiernie serem. Broil 5 minut lub do rozpuszczenia sera. Posypać zielenią scallion przed podaniem, w razie potrzeby.