Skórki ziemniaczane mielone wołowo-kukurydziane
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Mielone Skórki ziemniaczane z wołowiną i kukurydzą mogą być świetnym przepisem na wypróbowanie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.35 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz pieczone ziemniaki, mieloną wołowinę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciasto z mieloną wołowiną i kiełbasą (ciasto lub ziemniaki), Skórki ziemniaczane wołowe Canapé z jogurtem Avocado Aioli, oraz Placek Kukurydziany Z Mieloną Skórką Wołową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przebić ziemniaki widelcem; umieścić na ręczniku papierowym do mikrofalówki w kuchence mikrofalowej. Kuchenka mikrofalowa na wysoki 8 do 10 minut, obracając po 4 do 5 minut, do miękkości.
Odstawić około 5 minut, aż ostygnie wystarczająco do obsługi.
Ziemniaki pokroić na pół wzdłuż. Miarka się około 2 łyżki miąższu od środka każdej połowy; umieścić w średniej misce. Rezerwowe skorupy ziemniaków. Masuj pulpę ziemniaczaną widelcem. Wymieszać z kwaśną śmietaną; odstawić.
Tymczasem, w 10-calowej patelni, gotować wołowinę, sól i pieprz na średnim ogniu 5 do 7 minut, często mieszając, aż wołowina jest dokładnie gotowane; odcedzić. Wymieszać z kukurydzą, sosem pomidorowym, cebulą i pomidorem. Gotować 3 do 4 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż gorące i bąbelkowe.
Łyżka mieszanki wołowiny do skorupek ziemniaków. Top każdy z około 1/4 szklanki mieszanki ziemniaków i śmietany.
Miejsce na talerzu do mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokiej 4 do 6 minut lub do dokładnie ogrzane.
Podawać natychmiast. Top ze szczypiorkiem.