Skórka: Serek śmietankowy i lody z guawy
Jeśli 6,47 zł / porcja spada w budżecie, Zgarnięty: Serek śmietankowy i lody z guawy mogą być wybitne bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 1101 kalorii, 14g białka, oraz 76 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz serek, sok z cytryny z jednej cytryny, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 33 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kubański Torrejas z Guawą-syropem klonowym i twarogiem bitą śmietaną, Cynamon wirowy śmietana, serek klonowy, truskawka i bekon śniadanie Cupcake, oraz Ciasto marchewkowe lody z serem śmietankowym lukier Zawirow dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać pastę z guawy z 1/4 szklanki wody w małym rondlu na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu. Pasta stanie się bardziej płynna w miarę nagrzewania, więc dodawaj dodatkową wodę powoli, aż mieszanina będzie wylewana, o lepkości syropu klonowego. Schłodzić w lodówce.
W międzyczasie połącz serek śmietankowy, mleko, cukier, sok z cytryny i sól w słoiku blendera. Zmiksować z dużą prędkością, aż do całkowitego rozpuszczenia.
Dodać śmietanę i miksować do momentu wymieszania (zbyt dużo mieszania może przesadzić śmietanę).
Zakręć bazą lodów w maszynie do lodów (jeśli jej nie masz, użyj niesamowitej alternatywy Kenjiego).
Przenieść lody do kufla lub quart wielkości pojemników, naprzemiennie miarki lodów z małych chochli syropu z guawy. Staraj się układać nierównomiernie, aby syrop był rozprowadzany po pojemniku, używając widelca lub łyżki, aby zmusić pastę z guawy do nierównych miejsc, przyklejając się trzy do czterech razy.
Ponownie zamrażać pojemniki do uzyskania pożądanej konsystencji.
Podawać z odrobiną drobno zmielonej kawy lub espresso i odrobiną cynamonu posypanego na wierzchu.