Skórka: Lody Lawendowo-Hizopowe

Skórka: Lody Lawendowo-Hizopowe
Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 182 kalorie, 2G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Jeśli 50 centów za porcję wpadnie w twój budżet. lody lawendowo-Hizopowe mogą być doskonałym bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jest idealny do Lato. Ten przepis jest lubiany przez 36 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mleka, hizop, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Wegańskie Lody Lawendowe, Sorbet: malinowy, hibiskusowy, lawendowy i różany, oraz Skórka: Serek śmietankowy i lody z guawy.

Instrukcje

1
Śmietanę, mleko i sól połączyć w garnku. Powoli doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Wyłączyć ogień i wymieszać zioła. Przykryć i odstawić na pół godziny do czterdziestu pięciu minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Gdy śmietana smakuje herby wystarczająco, ubij razem żółtka i miód. Ponownie podgrzać mieszankę śmietany, aż będzie gorąca, ale nie gotuje się na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starta Czekolada (opcjonalnie)Starta Czekolada (opcjonalnie)
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Wlać mieszaninę śmietany przez sitko, upewniając się, że żadne z ziół nie pozostanie w płynie lub garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Ubij wszystko, aby połączyć, a następnie wlej z powrotem do garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Powoli doprowadzić mieszaninę do gotowanego na wolnym ogniu, często mieszając, aby zapobiec zwilżaniu lub przyklejaniu się do dna garnka. Po kilku minutach, gdy krem zaczyna być gęsty, zanurz się w łyżce i poprowadź palcem po plecach. Kiedy krem utrzymuje linię, którą narysowałeś bez kapania, jest gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Możesz go schłodzić i zakręcić w maszynie do lodów, ale smak i konsystencja kremów znacznie skorzystają z nocnego odpoczynku. Zamrażać zgodnie z instrukcjami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn