Skórka: Kaczka Tłusta Karmelowa Sos Sojowy Lody

Skórka: Kaczka Tłusta Karmelowa Sos Sojowy Lody
Jeśli 43 grosze za porcję spada w budżecie, zgarnął: Kaczka tłusta karmelowy sos sojowy lody może być super bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 153 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 20. Udaj się do sklepu i odbierz gałkę muszkatołową, sos sojowy, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Lato. Ten przepis jest lubiany przez 581 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Skórka: Serek śmietankowy i lody z guawy, Scooped: Naprawdę Maślane Lody Orzechowe, oraz Skórka: Lody Lawendowo-Hizopowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W ciężkim rondlu 3 quart, połączyć cukier z wystarczającą ilością wody, aby ledwo go zwilżyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Umieść na dużym ogniu i pozwól, aby cukier stopił się i zaczął karmelizować. Jak cukier karmelizuje, pęcherzyki kurczą się i stos na siebie. Karmel jest prawie gotowy, gdy bulgotanie znacznie zwalnia, a syrop ma kolor starego grosza, ciemnego bursztynu. Nie mieszaj garnka w tym momencie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Karmel zacznie palić; odstawić na trzy sekundy, a następnie wymieszać w pół na pół i wyłączyć ciepło. Jeśli karmel się wchłonie, podgrzej na małym ogniu i mieszaj do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
4
W dużej misce ubij żółtka, tłuszcz z kaczki i sos sojowy, aż dokładnie połączą. Kadzi w około 1/3 mieszanki karmelu, stale ubijając, do hartowania jaj. Następnie powrót mieszaniny jaj do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
ChochlaChochla
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Rozgrzać krem na niskim, często mieszając, aż krem pokryje tył łyżki i przesunięcie palca pozostawia czystą linię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
6
Wyjąć z ognia, wymieszać wanilią i przenieść do szczelnego pojemnika. Schłodzić przez noc w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
7
Krem może lekko zsiadać przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
8
Wlać przez sitko o drobnej siatce do maszyny do lodów i ubijać zgodnie z instrukcjami producenta. Schłodzić w zimnej zamrażarce, 3 godziny na miękką porcję i 8 do 12 na twardsze lody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
9
Tuż przed podaniem posypać szczyptą świeżo startej gałki muszkatołowej. Lody szybko się stopią po zebraniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSos
OkazjeLetnie
Magazyn