Skóra z owoców miodu i moreli

Skóra z owoców miodu i moreli
Skóra z owoców miodu i moreli jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 84 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 7 godzin. Jeśli masz morele, miód, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest przyniesiony przez Chow. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Morelowo-Lawendowa Skóra Owocowa, Jabłko Cynamon Owoce Skóra, oraz Cynamon i gruszka Skórka owocowa.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 77° i ułóż stojak na środku. Linia obramowane blachy do pieczenia z matą silikonową do pieczenia i miejsce na płaskiej powierzchni roboczej; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Umieść wszystkie składniki w blenderze i zmiksuj, aż uzyskasz bardzo gładkie purée, około 1 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Przenieść mieszaninę do średniego rondla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
4
Umieść rondel na średnim ogniu i gotuj, mieszając od czasu do czasu gumową łopatką, aż mieszanina zacznie bąbelkować na brzegach. Zmniejszyć ogień do średniego niskiego i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina lekko zgęstnieje i zmniejsza się do około 1 3/4 do 2 filiżanek, około 10 do 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
5
Przenieś do żaroodpornego pojemnika z wylewką lub wróć do oczyszczonego, wysuszonego dzbanka blendera.Powoli wlać mieszaninę na matę do pieczenia, śledząc wnętrze kolorowego obramowania, aby utworzyć prostokąt. (Jeśli mata do pieczenia nie ma obramowania, zostaw 1-calową granicę od krawędzi.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Wlać pozostałą mieszaninę w granicach prostokąta w zygzakowatym wzorze (nie wlewaj wszystkiego na środek maty do pieczenia). Używając gumowej szpatułki, popchnij mieszaninę, aby pokryć puste części w obrębie prostokąta (powierzchnia nie będzie równa). Utrzymując blachę do pieczenia na powierzchni roboczej, chwyć krawędzie blachy—naciskając kciukami na odsłoniętą granicę maty do pieczenia-i delikatnie potrząśnij tam iz powrotem, aby wyrównać powierzchnię mieszaniny, obracając blachę do pieczenia i wstrząsając w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
7
Wstawić do piekarnika i piec, aż powierzchnia skórki owocu będzie lekko lepka w dotyku, ale po naciśnięciu w kilku różnych miejscach palec nie pozostawi wcięcia, około 6 do 7 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
8
Wyjmij blachę do pieczenia z piekarnika, umieść na stojaku z drutu i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.Odstawić 16-calowy arkusz papieru woskowanego lub pergaminu. Zaczynając od jednej krótkiej krawędzi ochłodzonej skóry owocowej, wyciągnij ją z maty do pieczenia i przenieś na papier. Za pomocą czystych nożyczek kuchennych, przeciąć skórki owoców i papieru do postaci pożądanych wielkości paski, kształty lub kawałki i zwinąć, Papier i wszystko (aby zapobiec przyklejeniu). Przechowywać w szczelnym pojemniku do 3 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn