Skrót Brunswick Stew
Skrót gulasz Brunswick może być dobrym przepisem na rozszerzenie pola przepisu na danie główne. Za 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 377 kalorii, 28g białka, oraz 10g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Ten przepis z Taste of Home wymaga pasków bekonu, skondensowanej zupy pomidorowej, kurczaka i fasoli lima. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 51%. Ten wynik jest solidny. Gulasz Brunszwicki, Gulasz Brunszwicki, oraz Gulasz Brunszwicki są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj boczek, aż będzie chrupiący; z rowkiem Usuń ręczniki papierowe do odsączenia.
Podsmaż cebulę w kroplach do miękkości. Dodaj zupę, 1-1 / 4 szklanki wody, sos Worcestershire i pieprz; doprowadzić do wrzenia.
Dodaj fasolę i kukurydzę; wróć do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut.
Kruszyć boczek; Dodaj do gulaszu. Dodaj kurczaka.
Połącz skrobię kukurydzianą z pozostałą wodą; stopniowo mieszaj z gulaszem. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec
Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec to moje najlepsze typy gulaszu z Brunszwiku. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Jednym z win, które można spróbować, jest Winnica Stags' Leap Napa Valley Cabernet Sauvignon. Ma 4,3 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 50 dolarów.
![Restauracje W Pobliżu Stags' Leap Winery Napa Valley Cabernet Sauvignon]()
Restauracje W Pobliżu Stags' Leap Winery Napa Valley Cabernet Sauvignon
2016 Napa Valley Cabernet Sauvignon jest Pluszowy i zachęcający, z kuszącą gamą owoców jeżyny Jeżynowej wraz z nutami malin sorbetowych oraz niuansami podnoszonego fiołka, ziela angielskiego, słodkiego cynamonu, goździków, cedru i zmiażdżonych liści laurowych. Na podniebieniu ciemne owoce jagodowe rozmnażają się z jeżyną, śliwką i cassis, ale są też pikantne elementy prezentujące lekkie nuty ziołowe i ziemię, nadając temu Cabernetowi klasyczną głębię i elegancję. Bezproblemowo zintegrowany dąb i wyrafinowane taniny zapewniają gładkie odczucie w ustach i dodają warstw złożoności, a wszystko to z długim teksturowanym wykończeniem. Niezwykle przystępne i przyjemne po wydaniu, to wino z pewnością zrobi wrażenie i dobrze połączy się z wieloma kulinarnymi smakołykami.