Skrót Brunswick Stew

Skrót Brunswick Stew
Skrót gulasz Brunswick może być dobrym przepisem na rozszerzenie pola przepisu na danie główne. Za 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 377 kalorii, 28g białka, oraz 10g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Ten przepis z Taste of Home wymaga pasków bekonu, skondensowanej zupy pomidorowej, kurczaka i fasoli lima. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 51%. Ten wynik jest solidny. Gulasz Brunszwicki, Gulasz Brunszwicki, oraz Gulasz Brunszwicki są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Na dużej patelni gotuj boczek, aż będzie chrupiący; z rowkiem Usuń ręczniki papierowe do odsączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Podsmaż cebulę w kroplach do miękkości. Dodaj zupę, 1-1 / 4 szklanki wody, sos Worcestershire i pieprz; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
3
Dodaj fasolę i kukurydzę; wróć do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
4
Kruszyć boczek; Dodaj do gulaszu. Dodaj kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
5
Połącz skrobię kukurydzianą z pozostałą wodą; stopniowo mieszaj z gulaszem. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych

Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec to moje najlepsze typy gulaszu z Brunszwiku. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Jednym z win, które można spróbować, jest Winnica Stags' Leap Napa Valley Cabernet Sauvignon. Ma 4,3 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 50 dolarów.
Restauracje W Pobliżu Stags' Leap Winery Napa Valley Cabernet Sauvignon
Restauracje W Pobliżu Stags' Leap Winery Napa Valley Cabernet Sauvignon
2016 Napa Valley Cabernet Sauvignon jest Pluszowy i zachęcający, z kuszącą gamą owoców jeżyny Jeżynowej wraz z nutami malin sorbetowych oraz niuansami podnoszonego fiołka, ziela angielskiego, słodkiego cynamonu, goździków, cedru i zmiażdżonych liści laurowych. Na podniebieniu ciemne owoce jagodowe rozmnażają się z jeżyną, śliwką i cassis, ale są też pikantne elementy prezentujące lekkie nuty ziołowe i ziemię, nadając temu Cabernetowi klasyczną głębię i elegancję. Bezproblemowo zintegrowany dąb i wyrafinowane taniny zapewniają gładkie odczucie w ustach i dodają warstw złożoności, a wszystko to z długim teksturowanym wykończeniem. Niezwykle przystępne i przyjemne po wydaniu, to wino z pewnością zrobi wrażenie i dobrze połączy się z wieloma kulinarnymi smakołykami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn