Skrzydełka Z Kurczaka W Stylu Buffalo

Skrzydełka Z Kurczaka W Stylu Buffalo
Skrzydełka kurczaka w stylu Buffalo może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 98 g tłuszczu, oraz w sumie 979 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.84 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka octu, oleju, Ranch sałatka dressing mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć biały ocet można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem Pekan jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Podobne przepisy to Skrzydełka Z Kurczaka W Stylu Buffalo, Skrzydła w stylu Buffalo, oraz Buffalo Style Hot Wings with Blue Cheese Dipping Sauce.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w głębokiej frytkownicy lub dużym rondlu do 375 stopni F (190 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Smaż skrzydełka z kurczaka w małych partiach na gorącym oleju, aż nie będą już różowe w kości, a soki będą jasne, około 15 minut na partię. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do najgrubszej części uda, w pobliżu kości powinien odczytać 165 stopni F (74 stopni C). Upewnij się, że olej osiąga 375 stopni F (190 stopni C) między partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
3
Masło rozpuścić w rondlu na małym ogniu. Wymieszać ostry sos, Ranch dressing mix, i ocet do roztopionego masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Sałatkowa Z Maślanką Rancza 1 KopertaMieszanka Sałatkowa Z Maślanką Rancza 1 Koperta
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
4
Ugotowane skrzydełka z kurczaka umieścić w dużej misce do miksowania. SOS Chochla na skrzydłach i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurczak GotowanyKurczak Gotowany
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
ChochlaChochla

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje ulubione skrzydełka z kurczaka. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn