Skrzydełka Z Kurczaka Dijon
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Dijon skrzydełka kurczaka spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.37 za porcję. Jedna porcja zawiera 473 kalorie, 24g białka, oraz 34g tłuszczu. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz skrzydełka z kurczaka, koszerną sól i pieprz, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Pikantne Tajskie skrzydełka z kurczaka orzechowego z malinowym sosem Habanero (PB&J Wings), Brown Butter Old Bay Wings (aka the Best Chicken Wings Ever!), oraz Lord of the Wings (skrzydełka kurczaka) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojaki w górnej i dolnej części piekarnika; rozgrzej do 450 stopni F.
Posmaruj 2 duże naczynia do pieczenia olejem roślinnym. Skrzydełka osuszyć; posypać 2 łyżeczkami soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Rozprowadzić w naczyniach i piec, obracając w połowie, aż złoty, 40 do 45 minut.
W międzyczasie, wymieszać musztardę dijon, miód, musztarda w proszku i czosnek w misce.
Wyjąć skrzydła z piekarnika i wrzucić mieszaninę musztardy, a następnie kontynuować pieczenie aż szkliwione, 3 do 5 Więcej minut.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące
Skrzydełka z kurczaka można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. GEN5 Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.