Skrzydełka Wieprzowe Zawinięte W Boczek
Skrzydełka wieprzowe zawinięte w boczek mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i דל פחמימות,zny przepis ma 180 kalorii, 13g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 97 centów za porcję. Przynosi ci to Epikurious. 102 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, rub z grilla, kotlety wieprzowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Skrzydełka Z Kurczaka Azjatyckiego O Niskiej Zawartości Węglowodanów, Skrzydełka z kurczaka zawinięte w boczek z sosem Barbecue Bourbon, oraz Schab z królika zawinięty w boczek z sosem truskawkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Każdy kotlet schabowy pokroić w trzy paski. Aby owinąć "skrzydełka", zacznij od nałożenia boczku na jeden koniec paska wieprzowego, a następnie owinięcia go i wokół w sposób cukierkowo-trzcinowy. Zabezpiecz boczek na górze wykałaczką. Jeśli chcesz użyć wykałaczki na obu końcach, śmiało. Skrzydełka obficie doprawić masą.
Przygotuj kuchenkę do bezpośredniego gotowania w temperaturze 235°f przy użyciu średniego drewna orzechowego dla smaku dymu.
Umieść skrzydełka bezpośrednio na siatce do gotowania i gotuj przez 90 minut lub aż boczek się ugotuje. Może chcesz, aby zakończyć je na gorącym grillu lub pod brojlerem chrupać boczek.
Podawać na gorąco z sosem barbecue do zanurzenia.
From Slow Fire: The Beginner 's Guide to Barbecue by Ray" Dr. BBQ " Lampe. Copyright © 2012 by Ray Lampe; photographs copyright © 2012 by Leigh Beisch. Wydany przez Chronicle Books, LLC.