Skrzydełka Skate z brązowym masłem, konserwowanym sosem cytrynowo-migdałowym z zwiędłym Czerwonym boczniakiem szwajcarskim z rodzynkami

Skrzydełka Skate z brązowym masłem, konserwowanym sosem cytrynowo-migdałowym z zwiędłym Czerwonym boczniakiem szwajcarskim z rodzynkami
Skrzydełka Skate z brązowym masłem, konserwowanym sosem cytrynowo-migdałowym z zwiędłym Czerwonym boczkiem szwajcarskim z rodzynkami wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 639 kalorii, 10g białka, oraz 51 g tłuszczu każdy. Na 3,53 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka nasion kolendry, mąka, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chard Szwajcarski Z Cytryną, Migdałami I Rodzynkami, Chard Szwajcarski Malfatti Z Masłem Szałwiowym Brązowym, oraz Skate Amandine Bobby Flay z Zakonserwowaną cytryną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni saute na średnim ogniu. Łyżwy doprawiamy solą i pieprzem, a łyżwy pogłębiamy z 1 strony w mące i odkręcamy nadmiar. Przesmaż mąkę skate-bok w dół, aż złoty kolor będzie brązowy. Odwróć i kontynuuj gotowanie przez 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
SkateSkate
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Zdejmij łyżkę na talerz, wytrzyj patelnię i wróć na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkateSkate
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać masło i gotować do złotego koloru, dodać zakonserwowane cytryny, migdały i pietruszkę, doprawić solą i pieprzem i natychmiast zalać rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna KonserwowanaCytryna Konserwowana
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Podawać z zwiędłym boczniakiem szwajcarskim z rodzynkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
5
Doprowadzić 3 ćwiartki wody do wrzenia w średnim niereaktywnym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
6
Dodać cytryny i gotować przez 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
7
Odcedzić, zanurzyć w zimnej wodzie, ostudzić, a następnie ponownie spuścić. Gdy ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, pokroić każdą cytrynę na ćwiartki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
8
Podczas gdy cytryny są chłodzenia, przygotować solankę. W średnim niereaktywnym rondlu połączyć 6 szklanek wody, sól, cynamon, kolendra i pieprz. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na dużym ogniu i gotować, aż sól się stopi. Ciasno zapakuj cytryny do gorących, suchych, wysterylizowanych słoików z pokrywkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
9
Chochla w gorącej solance, w tym przyprawy, w granicach 1/2 cala od obręczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
10
Dodać oliwę z oliwek i przykryć pokrywkami. Przechowywać w chłodnym, ciemnym miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
11
Odstawić na 2 miesiące przed użyciem. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
12
Rozgrzać oliwę z oliwek i masło w dużej patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
13
Dodać cebulę i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
14
Dodać boćwinę Szwajcarską i porzeczki, doprawić solą i pieprzem i gotować, aż boćwina zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
PorzeczkiPorzeczki
15
Zdjąć z ognia i wymieszać z octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn