Skorupki Z Ciasta Twarogowego
Muszelki z ciasta twarogowego to Wegetariańskie przystawka. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 166 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka masła, twarogu, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Krem Waniliowy W Skorupkach Ciasta, Skorupki Z Ciasta Orzechowego Wypełnionego Kremem, oraz Pâte à Choux Shells (muszle ciasta francuskiego) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić masło i serek śmietankowy na średniej prędkości za pomocą wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego do uzyskania kremowej konsystencji. Stopniowo dodawać mąkę do mieszaniny masła, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania. Kształt ciasta na 72 (3/4 cala) kulki ,i umieścić na blasze do pieczenia; przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Umieść kulki ciasta w filiżankach lekko nasmarowanych miniaturowych patelni do muffinek; naciśnij ciasto na kubki, tworząc skorupy.
Piec w temperaturze 400 przez 10 do 12 minut.
Wyjąć z patelni do stojaków z drutu i całkowicie ostudzić (około 15 minut).
Pieczone skorupki ciasta można przygotować do 1 miesiąca wcześniej i zamrozić w szczelnym pojemniku. Rozmrażać w temperaturze pokojowej przed napełnieniem.