Przepis Skorupiaki arbuz Ceviche może zaspokoić pragnienie Ameryki Południowej w okolicy 75 godzin. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.6 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 75 kalorii, 9g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz bibb, przegrzebki morskie, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Don Ceviche {} i Ceviche Peruwiańska Kuchnia książka kucharska {giveaway}, oraz Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche z krewetek kokosowych).
Instrukcje
1
Ostrym nożem do parkowania obrać skórkę i biały rdzeń z pomarańczy, a następnie odciąć segmenty wolne od błon. Posiekać tyle segmentów do pomiaru 1/4 szklanki. W dużej misce wymieszać posiekaną pomarańczę, sok pomarańczowy, sok z limonki, arbuz, imbir, cebulę, jalapeño (do smaku) i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomarańczowy
Sok Z Limonki
Arbuz
Imbir
Pomarańczowy
Cebula
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
Cukierki Peachie-o
2
Doprowadzić 1-quart rondel trzy czwarte pełne osolonej wody do wrzenia, a następnie dodać przegrzebki. Zmniejszyć ogień do gołej gotować i gotować przegrzebki aż tylko gotowane przez, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przegrzebki
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Przełożyć łyżką szczelinową do miski z lodem i zimną wodą, aby przestać gotować. Powrót wody w rondlu do wrzenia i kłusować krewetki w ten sam sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki
Woda
Lód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Patelnia Z Sosem
Cukierki Peachie-o
4
Krewetki spuścić w durszlaku i przenieść do miski lodu i zimnej wody, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki
Woda
Lód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Durszlak
Cukierki Peachie-o
5
Spuścić przegrzebki i krewetki dobrze i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przegrzebki
Krewetki
6
Dodaj przegrzebki, krewetki, homar, i mięta do mieszanki arbuza i wrzucić do połączenia, a następnie doprawić solą. Schłodzić ceviche, pod przykryciem, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arbuz
Przegrzebki
Homar
Krewetki
Mięta
Sól
7
Przyciąć i oddzielne liście sałaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść Sałaty
8
Podawać ceviche z liśćmi sałaty na boku (użyj łyżki szczelinowej, aby przenieść ceviche do sałaty).