Skomponowana Letnia sałatka z cytrynowym Aioli z " Canal House gotuje codziennie

Skomponowana Letnia sałatka z cytrynowym Aioli z ' Canal House Cooks na co dzień może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 904 kalorie, 16G białka, oraz 79 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.42 za porcję. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odebrać mnóstwo pietruszki, pieczone buraki, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pesto z bazylii i pietruszki z anchois od " Canal House gotuje codziennie, Konserwowane truskawki i Jamón Serrano na małych toastach z " Canal House gotuje codziennie, oraz Kanał Dom Soczewica dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce ubić żółtka, czosnek, szczyptę soli i jedną czwartą soku z cytryny.
Połącz oba oleje w miarce z wylewką.
Stale ubijając, dodawać olej do żółtek, około 1 łyżeczki na raz. SOS zagęszcza się i emulguje. Po dodaniu około 1/4 szklanki oleju, możesz zacząć powoli mżeć w pozostałym oleju, jak nadal ubijać, aż do uzyskania gęstego, błyszczącego aioli. Doprawić solą. Cienkie aioli z odrobiną wody i więcej soku z cytryny do smaku.
Przełożyć do miski. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Do sałatki: ułóż buraki, fasolkę szparagową, ziemniaki i jajka na twardo na ładnym dużym półmisku.
Wszystko skropić oliwą z oliwek i posypać natką pietruszki. Doprawić solą i pieprzem.
Udekoruj kwiatami nasturcji, jeśli chcesz.