Skomponowana Letnia sałatka z cytrynowym Aioli z " Canal House gotuje codziennie

Skomponowana Letnia sałatka z cytrynowym Aioli z
Skomponowana Letnia sałatka z cytrynowym Aioli z ' Canal House Cooks na co dzień może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 904 kalorie, 16G białka, oraz 79 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.42 za porcję. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odebrać mnóstwo pietruszki, pieczone buraki, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pesto z bazylii i pietruszki z anchois od " Canal House gotuje codziennie, Konserwowane truskawki i Jamón Serrano na małych toastach z " Canal House gotuje codziennie, oraz Kanał Dom Soczewica dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce ubić żółtka, czosnek, szczyptę soli i jedną czwartą soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Połącz oba oleje w miarce z wylewką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
3
Stale ubijając, dodawać olej do żółtek, około 1 łyżeczki na raz. SOS zagęszcza się i emulguje. Po dodaniu około 1/4 szklanki oleju, możesz zacząć powoli mżeć w pozostałym oleju, jak nadal ubijać, aż do uzyskania gęstego, błyszczącego aioli. Doprawić solą. Cienkie aioli z odrobiną wody i więcej soku z cytryny do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
AioliAioli
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Przełożyć do miski. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Do sałatki: ułóż buraki, fasolkę szparagową, ziemniaki i jajka na twardo na ładnym dużym półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciastka CielęceCiastka Cielęce
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
6
Wszystko skropić oliwą z oliwek i posypać natką pietruszki. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
7
Udekoruj kwiatami nasturcji, jeśli chcesz.
8
Podawać z aioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
AioliAioli
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn