Skinny Pepper Roll-Ups
Need a wegetariańska przystawka? Skinny pieprz Roll-up może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 24 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Jeśli masz tortille z mąki, 2 serki śmietankowe, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Zamrażarka Lasagna Roll Ups, Kurczak Boczek Ranczo Lasagna Roll Ups, oraz Easy Pepperoni Pizza Lasagne Roll Ups dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do napełniania: w średniej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na średniej do wysokiej prędkości przez 30 sekund.
Dodaj kozi ser, mleko, czosnek i czarny pieprz; ubić, aż będzie gładka. Wymieszać z czerwoną papryką i bazylią.
Aby złożyć rollupy, podziel nadzienie na tortille i rozłóż do 1/2 cala krawędzi. Ułóż liście szpinaku na nadzieniu, aby przykryć. Ostrożnie zwinąć tortille szczelnie. Przykryj i schładzaj roll-upy przez 2 do 24 godzin.
Aby to zrobić, umieść rollupy w izolowanym pojemniku z opakowaniami z lodem. Aby służyć, użyj ostrego noża, aby przeciąć każdy roll-up w poprzek na sześć sztuk (łącznie 48 sztuk).