Skillet Veggie Tacos
Przepis patelnia Veggie Tacos jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest super wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać do 2 papryki jalapeño, ząbki czosnku, szpinak, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Veggie Tacos, Veggie Tacos, oraz Veggie Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Smażyć pierwsze 5 składniki w gorącym oleju na patelni na średnim ogniu 5 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Dodaj kminek i oregano; smażyć 2 protokół.
Wymieszać w winie; zmniejszyć ogień i gotować 10 minut lub aż ciecz zostanie zmniejszona o połowę.
Dodać fasolę i gotować aż do całkowitego ogrzania.
Dodaj szpinak; gotować 2 minuty lub aż szpinak zwiędnie.
Podawać w ciepłych tortillach z serem, w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Cuvaison Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."