Skibo Castle Ginger Crunch
Skibo Castle Ginger Crunch to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 60. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 31 kalorii. Na 3 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, cukier cukierniczy, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 75 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Crunch Miodowo-Imbirowy, Edmonds Ginger Crunch, oraz Malina & banan imbir crunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° i nasmaruj metalową patelnię o wymiarach 13 na 9 cali.
Przesiej suche składniki i zmiksuj opuszkami palców w maśle, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek. Naciśnij równomiernie na dno patelni (podstawa będzie cienka).
Piec w środku piekarnika, aż złoty i chrupiące, 20 do 25 protokół.
Roztopić masło w małym rondelku i ubić pozostałe składniki na gładką masę. Doprowadzić do wrzenia i dusić, mieszając, 30 sekund.
Wyjąć kruche z piekarnika i zalać polewą, przechylając patelnię, aby równomiernie przykryć kruche ciasto. Ostudzić na patelni na stelażu, a następnie pokroić w małe prostokąty (8 rzędów wzdłuż i 8 w poprzek).