Skate Amandine Bobby Flay z Zakonserwowaną cytryną
Jeśli 58 centów za porcję spada w budżecie, Bobby Flay Skate Amandine z zachowanej cytryny może być wielki pescatarian przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Mieszanka łyżew, masła, oleju i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bobby Flay ' s Margherita Pizza, Sos Barbecue Bobby Flay, oraz Blackberry Shakes (Bobby Flay) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej (12-calowej) patelni ze stali nierdzewnej lub żeliwa na średnim ogniu, aż do lekkiego palenia. Skrzydła łyżwy przyprawiamy solą i pieprzem, a następnie obustronnie zanurzamy w przyprawionej mące. Odkręć nadmiar, a następnie ostrożnie połowę skrzydeł łyżwy do oleju.
Przesmaż skrzydełka łyżew na złoty kolor, 2-3 minuty, następnie odwróć i kontynuuj gotowanie z drugiej strony, aż miąższ zacznie się łuszczyć.
Wyjmij na talerz i utrzymuj ciepło, powtarzając z pozostałymi skrzydełkami łyżwy.
Wytrzyj patelnię i zwróć ją do ognia.
Dodać masło i gotować, aż piana opadnie i zaczyna się włączyć orzechowy i brązowy.
Dodaj zakonserwowane cytryny (jeśli używasz) i migdały i gotuj, aż migdały będą złote.
Dodaj parszywo i sok z cytryny (jeśli używasz), aby zatrzymać proces gotowania.
Zdjąć z ognia, doprawić do smaku solą i pieprzem i zalać rybę.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.