Maple-Topped słodkie ziemniaki Skórki może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.13 za porcję. Jedna porcja zawiera 326 kalorii, 6G białka, oraz 24g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony imbir, ozdoby: syrop klonowy, cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Skórki ziemniaczane mielone wołowo-kukurydziane, Dwukrotnie pieczone Skórki ze słodkich ziemniaków z orzechami pekan Streusel (akan Individual Sweet Potato Casserole), oraz Skórki Ze Słodkich Ziemniaków.
Instrukcje
1
Ziemniaki przebić widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
2
Umieść na nieczystej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
3
Piec w 400 przez 45 minut do jednej godziny lub kuchenka mikrofalowa na wysoki 15 do 20 minut, lub do miękkości; ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Każdy ziemniak pokroić na pół wzdłuż; miąższ czerpać, zachowując nienaruszone Skórki. Mash miąższ w misce do miksowania, aż będzie gładka; dodać serek, śmietanę i jedną łyżeczkę każdej z przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
5
Dobrze wymieszać i łyżkę do skórek ziemniaczanych. Wymieszać orzechy, brązowy cukier, masło i pozostałe przyprawy; posypać wierzchem.
Umieść Skórki ziemniaczane na nieczystej blasze do pieczenia; piec w 400 przez 15 minut. W razie potrzeby skropić ciepłym syropem i udekorować plasterkami jabłka i dodatkowymi orzechami.