Sixteen Spice Rubbed Squab Sałatka z dojrzewającym kozim serem, białą cykorią i dzikimi grzybami

Sixteen Spice Rubbed Squab Sałatka z dojrzewającym kozim serem, białą cykorią i dzikimi grzybami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj szesnaście przypraw Potartych Squab Sałatka z dojrzałym kozim serem, białą cykorią i dzikimi grzybami. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 811 kalorii, 39g białka, oraz 65 g tłuszczu każdy. Na 8,46 zł / porcja, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz szczypiorek, oliwę z oliwek, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Przyprawa przetarta grillowana pierś kaczki z grillowaną brzoskwinią i sałatką z koziego sera, Sałatka z dzikich grzybów, pieczonych buraków i koziego sera z przecierem cebulowym, oraz Sałatka z jarmużu i Farro z dojrzewającym kozim serem.

Instrukcje

1
Doprawić piersi solą po obu stronach. Pogłębiać piersi w rub, skóra bok w dół tylko, stukając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Rozgrzać olej w dużej patelni saute na dużym ogniu. Gotować squab, pocierać stronę w dół, na patelni, aż złoty kolor, o 2 do 3 protokół. Obrócić i gotować przez 2 do 3 minut dla średniej doneness. Białą cykorię podzielić na 4 talerze. Pokroić squab na ukos na 4 plastry i ułożyć na wierzchu cykorii.
Składniki, których będziesz potrzebować
EndiveEndive
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Posypać kozim serem. Chochla Wild Mushroom Vinaigrette lekko na zieleni i squab i wokół talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
4
Dekoruj posiekanym szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
5
Połącz wszystkie składniki w misce. Będzie przechowywać w hermetycznym pojemniku przez 6 miesięcy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Rozgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek w dużej patelni saute na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
7
Dodać grzyby, doprawić solą i pieprzem i gotować na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
8
W średniej misce ubić ocet, szalotkę i musztardę. Powoli ubijaj oliwę z oliwek i ubijaj, aż się zemulguje, ubijaj oliwę truflową i doprawiaj solą i pieprzem do smaku. Złożyć grzyby i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Olej TruflowyOlej Truflowy
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Składniki

2Batoniki toffi Heath10 mięsistych golonek cielęcych o grubości 2-3 cali10 mięsistych golonek cielęcych o grubości 2-3 cali32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzudrobno posiekane chili poblano z nasionamidrobno posiekane chili poblano z nasionami2Batoniki toffi Heathz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)340opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgecykoria Biała, przycięta, umyta i poklepana na suchocykoria Biała, przycięta, umyta i poklepana na sucho2Batoniki toffi Heathchile de arbolchile de arbol11 łyżka suszonego oreganoproszek pasilla chileproszek pasilla chile2Batoniki toffi Heathchipotle chile proszekchipotle chile proszek4krewetki i żyłkiDrobno posiekany szczypiorek do dekoracjiDrobno posiekany szczypiorek do dekoracji2Batoniki toffi Heathsłodka cebula Maui lub Vidalia, grubo posiekanasłodka cebula Maui lub Vidalia, grubo posiekana2Batoniki toffi HeathMusztarda DijonMusztarda Dijon454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepiersi squabpiersi squab2Batoniki toffi Heatholiwki drylowane, dojrzałe lub faszerowane papryką, opcjonalnieoliwki drylowane, dojrzałe lub faszerowane papryką, opcjonalnie227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgedojrzewający kozi ser, pokruszonydojrzewający kozi ser, pokruszony2Batoniki toffi Heathcynamon mielonycynamon mielony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreogoździki mielonegoździki mielone11 łyżka suszonego oreganokolendra mielonakolendra mielona11 łyżka suszonego oreganoKoper mielonyKoper mielony2Batoniki toffi Heathimbir mielonyimbir mielony11 łyżka suszonego oreganojasnobrązowy cukierjasnobrązowy cukier227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgegrzyby Dzikie (ostrygi, cremini i shiitake) posiekanegrzyby Dzikie (ostrygi, cremini i shiitake) posiekane1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina2Batoniki toffi Heathposiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych4krewetki i żyłkiSólSól4krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz1małeszalotka, drobno posiekanaszalotka, drobno posiekana1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoolej z białej trufliolej z białej trufli591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweOcet ChardonnayOcet Chardonnay
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia80
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn