Sixteen Spice Rubbed Squab Sałatka z dojrzewającym kozim serem, białą cykorią i dzikimi grzybami

Sixteen Spice Rubbed Squab Sałatka z dojrzewającym kozim serem, białą cykorią i dzikimi grzybami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj szesnaście przypraw Potartych Squab Sałatka z dojrzałym kozim serem, białą cykorią i dzikimi grzybami. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 811 kalorii, 39g białka, oraz 65 g tłuszczu każdy. Na 8,46 zł / porcja, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz szczypiorek, oliwę z oliwek, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Przyprawa przetarta grillowana pierś kaczki z grillowaną brzoskwinią i sałatką z koziego sera, Sałatka z dzikich grzybów, pieczonych buraków i koziego sera z przecierem cebulowym, oraz Sałatka z jarmużu i Farro z dojrzewającym kozim serem.

Instrukcje

1
Doprawić piersi solą po obu stronach. Pogłębiać piersi w rub, skóra bok w dół tylko, stukając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Rozgrzać olej w dużej patelni saute na dużym ogniu. Gotować squab, pocierać stronę w dół, na patelni, aż złoty kolor, o 2 do 3 protokół. Obrócić i gotować przez 2 do 3 minut dla średniej doneness. Białą cykorię podzielić na 4 talerze. Pokroić squab na ukos na 4 plastry i ułożyć na wierzchu cykorii.
Składniki, których będziesz potrzebować
EndiveEndive
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Posypać kozim serem. Chochla Wild Mushroom Vinaigrette lekko na zieleni i squab i wokół talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
4
Dekoruj posiekanym szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
5
Połącz wszystkie składniki w misce. Będzie przechowywać w hermetycznym pojemniku przez 6 miesięcy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Rozgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek w dużej patelni saute na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Dodać grzyby, doprawić solą i pieprzem i gotować na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
8
W średniej misce ubić ocet, szalotkę i musztardę. Powoli ubijaj oliwę z oliwek i ubijaj, aż się zemulguje, ubijaj oliwę truflową i doprawiaj solą i pieprzem do smaku. Złożyć grzyby i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Olej TruflowyOlej Truflowy
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego

Składniki

2Batoniki toffi Heath10 mięsistych golonek cielęcych o grubości 2-3 cali10 mięsistych golonek cielęcych o grubości 2-3 cali33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 caladrobno posiekane chili poblano z nasionamidrobno posiekane chili poblano z nasionami2Batoniki toffi Heathz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.cykoria Biała, przycięta, umyta i poklepana na suchocykoria Biała, przycięta, umyta i poklepana na sucho2Batoniki toffi Heathchile de arbolchile de arbol12 łyżeczki czosnku w proszkuproszek pasilla chileproszek pasilla chile2Batoniki toffi Heathchipotle chile proszekchipotle chile proszek4krewetki i żyłkiDrobno posiekany szczypiorek do dekoracjiDrobno posiekany szczypiorek do dekoracji2Batoniki toffi Heathdo średniej wielkości białej lub żółtej cebuli, 1 pokrojonej na ćwiartki i 1 posiekanejdo średniej wielkości białej lub żółtej cebuli, 1 pokrojonej na ćwiartki i 1 posiekanej2Batoniki toffi HeathMusztarda DijonMusztarda Dijon4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.piersi squabpiersi squab2Batoniki toffi Heathpółksiężycowe plasterki ogórka angielskiegopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiego2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.dojrzewający kozi ser, pokruszonydojrzewający kozi ser, pokruszony2Batoniki toffi Heathcynamon mielonycynamon mielony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreogoździki mielonegoździki mielone12 łyżeczki czosnku w proszkukolendra mielonakolendra mielona12 łyżeczki czosnku w proszkuKoper mielonyKoper mielony2Batoniki toffi Heathimbir mielonyimbir mielony12 łyżeczki czosnku w proszkujasnobrązowy cukierjasnobrązowy cukier2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.grzyby Dzikie (ostrygi, cremini i shiitake) posiekanegrzyby Dzikie (ostrygi, cremini i shiitake) posiekane1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina2Batoniki toffi Heathramięramię1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek4krewetki i żyłkiSólSól4krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz1małeszalotka, drobno posiekanaszalotka, drobno posiekana1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoolej z białej trufliolej z białej trufli591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweOcet ChardonnayOcet Chardonnay
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia80
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn