Sister Schubert' s ® breakfast Bake
Sister Schubert' s ® Breakfast Bake wymaga mniej więcej 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 18g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz paprykę, parmezan, kiełbasę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1137 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wiele osób naprawdę lubiło to danie główne. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Sister Schubert ' s® Sloppy Joes, Bułeczki z makiem siostry Schubert, oraz Sleepy Twisted Sister ' s g-n-g Breakfast Ramekin dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło 9 x 11-calowe naczynie do pieczenia.
W dużej misce wymieszać jajka, pół na pół, sól, pieprz i ostry sos.
Rozgrzać olej na średniej patelni; dodać cebulę i saute do miękkości, o 3 protokół.
Dodaj szpinak i gotuj, ciągle podrzucając, aż zwiędną.
Umieścić mieszaninę w durszlaku i dobrze odsączyć, naciskając szpinak z tyłu dużej łyżki.
Szpinak przełożyć na czystą bawełnianą ręcznik i ostrożnie wycisnąć pozostałą wilgoć.
Masę szpinakową przełożyć na deskę do krojenia i grubo posiekać.
Ułóż kawałki chleba w przygotowanym naczyniu.
Top ze szpinakiem, kiełbasą i połową sera cheddar.
Całość zalewamy mieszanką jajeczną i polewamy pozostałym serem cheddar oraz parmezanem. Przykryć folią i przechowywać w lodówce przez 2 godziny lub na noc.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Piec 45 do 55 minut lub do zapiekanki puffs i środek zapiekanki jest ustawiony. Jeśli wierzch zapiekanki zbyt szybko się brązowieje, przykryj luźno folią aluminiową podczas pieczenia. Odstawić na 8 do 10 minut czasu odpoczynku przed podaniem.