Sister Schubert ' s ® Berry Cream Cheese Coffee Cake
Sister Schubert' s ® Berry Cream Cheese Coffee Cake może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 157 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz ulubiony smak ciasta, masło, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Podobne przepisy to Sister Schubert ' s® Sloppy Joes, Bułeczki z makiem siostry Schubert, oraz Truskawki i śmietankowy tort kawowy z waniliową glazurą z serem śmietankowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Lekko mgiełkę dno i boki 9-calowej formy sprężynowej patelni z natryskiem do gotowania.
Usuń rolki z patelni, zachowując wszystkie nienaruszone. Rozmrażać przez 7 minut w temperaturze pokojowej. Za pomocą ząbkowanego noża pokrój poziomą warstwę 1/3 cala od dołu.
Przenieś to do miski i rozdrobnij rękami.
Pozostałą warstwę pokroić na dwanaście parzystych klinów. Ustaw dziesięć klinów na wierzchu ciasta. Pokruszyć dwa pozostałe kliny i dodać do miski okruchów; dodać masło i zmiksować. Mieszankę okruchów wcisnąć na dno przygotowanej patelni w równomiernej warstwie.
W misce, ubić razem ser i cukier mikserem ręcznym, aż będzie gładka.
Dodać skrobię kukurydzianą i wymieszać do włączenia.
Dodać jajko i wanilię i wymieszać, aż się zmiksuje.
Rozłóż połowę mieszanki twarogu na skorupie w równą warstwę.
Łyżki nadzienia owocowego układamy na warstwie twarogu. Delikatnie wciśnij dziesięć klinów w warstwę owoców i kremu, pozostawiając przestrzeń między każdym klinem.
Pozostałą masę serową zalać klinami i równomiernie rozprowadzić.
Piec 30 minut (przykryj folią aluminiową, jeśli ciasto zacznie brązowieć). Fajne 10 minut. Zwolnić ciasto z patelni i ostudzić 20 do 30 minut.
Udekorować jagodami, pokroić w plasterki i podawać.