Singapur Gulasz Z Indyka

Gulasz z indyka w Singapurze może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.83 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 523 kalorie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka baby kukurydza, tłuszcz odtłuszczone bulion z kurczaka, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać mieszankę przypraw można śledzić to danie główne z Pumpkin Pie Spice Cream Scones jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Singapur Gulasz Z Indyka, Gulasz Z Kurczaka W Singapurze, oraz Makaron z indykiem Singapur dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mielonego indyka, pięć przypraw, płatki chili i sól. Kształt mieszanki do 1-calowych kulek.
Wlać mąkę na duży obramowany talerz i zwinąć kulki w mąkę, aby lekko pokryć.
Wlać olej do 4-do 5-litrowej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu.
Dodaj klopsiki w jednej warstwie. Gotować, obracając często, aż lekko rumiane na całym i ledwo różowy w środku (wyciąć do testu), 5 do 7 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść na talerz.
Dodać czosnek i imbir do patelni i mieszać tylko do pachnące, o 30 sekund.
Dodać mleko kokosowe, bulion, i klopsiki; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Dostosuj ciepło, aby utrzymać gotować na wolnym ogniu, przykryć i gotować, aż klopsiki nie będą już różowe w środku, około 5 minut.
Wymieszać bok choy, kukurydza dziecko, pomidory, kasztany wodne, zielona cebula, i sok z limonki i gotować, mieszając często, aż bok choy liście są zwiędłe i łodygi są ledwo przetargu do gryźć, o 5 protokół.
Posypać kolendrą i podawać z patelni.