Simple squash & Lime pickle curry

Simple squash & Lime pickle curry
Proste squash & limonka ogórek curry wymaga o 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 383 kalorie, 4G białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to indyjskie danie. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, fasolę, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Przyprawiony makaron do squasha z ogórkiem limonkowym, Proste Kokosowe Quinoan i Curry z soczewicy z limonką Mango, oraz Prosty letni Kurczak z bazylią Curry z kokosowym ryżem imbirowo-limonkowym.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na ciężkiej patelni i dodać czerwoną pastę curry. Smażyć przez 2 min, następnie dodać cukier i gotować przez 4 min, aż będzie lepki i pachnący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwona Pasta CurryCzerwona Pasta Curry
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać squasha, dobrze wymieszać i gotować przez 2-3 min, następnie wlać mleko kokosowe i śmietanę kokosową, doprawić sosem rybnym i dodać ogórek limonkowy i trawę cytrynową. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez około 25-30 minut na średnim ogniu, aż squash jest miękki, ale nie mushy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem KokosowyKrem Kokosowy
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Sos RybnySos Rybny
Eliksir GEliksir G
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Winnica Leo Steen Saini Chenin Blanc z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn