Simple Salsa Fresca
Prosta Salsa Fresca może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 21 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, ząbki czosnku, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Salsa Fresca / Salsa Mexicana (Pico De Gallo), Salsa Fresca, oraz Salsa Fresca.
Instrukcje
Wszystkie składniki wymieszać w dużej misce. Schłodzić, przykryć, co najmniej 2 godziny przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Burn Cottage Cashburn Pinot Noir]()
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.