Simple Perfect Enchiladas
Simple Perfect enchiladas może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.59 za porcję. Jedna porcja zawiera 852 kalorie, 32G białka, oraz 44g tłuszczu. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz mieloną wołowinę, fasolę i / lub ryż, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest solidne. Spróbuj Proste, Doskonałe Enchiladas, Simple Perfect Enchiladas, oraz Proste Enchiladas Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do sosu: w rondlu na średnim ogniu, połączyć olej rzepakowy i mąkę.
Ubij razem i pozostaw do bąbelków na 1 minutę.
Wlać czerwony sos, bulion z kurczaka, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu podczas przygotowywania innych składników.
Do mięsa: na dużej patelni na średnim ogniu dodaj olej. Zmieloną wołowinę posmarować cebulą.
Odcedzić tłuszcz, a następnie dodać zielone chiles.
Dodać sól i wymieszać do połączenia. Wyłączyć ogrzewanie i odstawić na bok.
Dla reszty: na małej patelni na średnim ogniu, lekko smaż tortille w oleju rzepakowym tylko do miękkości. Nie chrupać.
Osuszyć na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem. Powtarzaj, aż wszystkie tortille zostaną usmażone.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Rozprowadzić 1/2 szklanki sosu na dnie 9 przez 13-calowe naczynie do pieczenia. Każdą tortillę zanurzyć w sosie. Tortille namoczone w sosie Ustaw na blasze z ciastkami. Na każdej tortilli umieść część mieszanki mięsa, czarne oliwki i zieloną cebulę. Na wierzch obfite porcje startego cheddaru.
Zwiń tortillę, aby zawierała nadzienie w środku.
Umieść szew tortilla stronie dół w naczyniu do pieczenia. Powtórz z resztą tortilli. Wymieszać kolendrę do sosu i Chochla trochę sosu na górze. Na koniec obfite posypanie serem.
Piec enchiladas aż bąbelkami, o 20 protokół.
Posypać dodatkowo posiekaną kolendrę na górze.
Podawać z fasolą i / lub ryżem.