Simple Fritto Misto
Simple Fritto Misto to wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 161 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, fasolę, wodę gazowaną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fritto Misto, Fritto Misto, oraz Fritto Misto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dużym rondlu o ciężkim dnie wlać wystarczającą ilość oleju, aby napełnić patelnię około jednej trzeciej drogi.
Podgrzewaj na średnim ogniu, aż termometr do głębokiego smażenia włożony do oleju osiągnie 375 stopni F.
W średniej misce wymieszać mąkę, skrobię kukurydzianą, sól i pieprz.
Ubij w wodzie, aby zrobić cienkie ciasto. Fasolkę szparagową, cukinię i cytryny zanurzyć w cieście i ostrożnie umieścić w rondlu. Smażyć warzywa, aż lekko rumiane, 1 do 3 protokół.
Warzywa odcedzić na papierowych ręcznikach i natychmiast posypać solą.
Warzywa podawać na ciepło.