Sierpniowe Ciasteczka Figowe
Sierpniowe ciasteczka figowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. Jeśli masz orzechy włoskie, masło, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 10%. Podobne przepisy to Ciasteczka czekoladowe toffi z precelkami {August Bakin Friends}, Pieczone Figi Crostini, oraz Domowe Fig Newtons.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Posmaruj dwie blachy do pieczenia.
W misce ręcznie wymieszać masło, cukier biały i cukier brązowy.
Dodać jajko i ekstrakt z wanilii; wymieszać do połączenia.
Mąkę, proszek do pieczenia, cynamon i sól połączyć w osobnej misce; wymieszać z cukrem.
Miarka mięso z fig i rezerwy 2 łyżki. Posiekać figi i nabrać śruty. Zagnieść posiekane figi i orzechy włoskie do ciasta.
Upuść łyżki ciasta na przygotowaną blachę do pieczenia. U góry każdego Kopca znajdują się niewielkie ilości zarezerwowanej miąższu figowego.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż krawędzie ciastka są lekko rumiane, 12 do 15 minut.