Sieja pieczona Paleo z pomidorami i kaparami

Sieja pieczona Paleo z pomidorami i kaparami
Sieja pieczona Paleo z pomidorami i kaparami może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Jedna porcja zawiera 431 kalorii, 72g białka, oraz 8G tłuszczu. Za 9,72 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wystarczy mieszanka siei, kaparów, cytryny i garści innych składników, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne dieta. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 5 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia spektakularny wynik spoonacular 93%. Podobne przepisy to Kolacja dziś wieczorem: Sieja zapiekana z pomidorami, oliwkami i kaparami, Kolacja dziś wieczorem: Sieja zapiekana z pomidorami, oliwkami i kaparami, oraz Pieczony łosoś z pomidorami i kaparami.

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy dla białych ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Winnica Calera de Villiers Pinot Noir z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 120 dolarów za butelkę.
Calera de Villiers Winnica Pinot Noir
Calera de Villiers Winnica Pinot Noir
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn