Siedem Warstw Śródziemnomorski Dip Z Rozmarynem Masło Flatbread

Siedem Warstw Śródziemnomorski Dip Z Rozmarynem Masło Flatbread
Siedem warstw śródziemnomorski Dip z rozmarynem masło Flatbread może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 6G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 20. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oregano, orzechów piniowych, suszonych pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Indian 7 Layer Dip, Mediterranean Flatbread, oraz Mediterranean Flatbread dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj Kuskus z dzikich grzybów.Ugotuj 1 szklankę zwykłego kuskusu zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu i pozostaw do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2
Wymieszać sok z cytryny i oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Wlej do kuskusu i dodaj kolejne 5 składników, mieszając, aby dobrze wymieszać.Ułóż dziewięciocalowy szklany talerz z kuskusem z dzikich grzybów.Przygotuj Pikantny Hummus cytrynowy.Zmielony kminek i czarny pieprz wymieszać z przygotowanym hummusem cytrynowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Kminek MielonyKminek Mielony
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 23 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 2
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
4
Na wierzchu kuskusu rozprowadzić pikantny hummus cytrynowy.Przygotuj Tapenadę z oliwek Kalamata.Czosnek mielony w robocie kuchennym, a następnie dodać kolejne siedem składników.Powoli dodawać oliwę z oliwek podczas pracy ostrza. Proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki KalamataOliwki Kalamata
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
3 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 23 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 2
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Mięso MieloneMięso Mielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
5
Rozprowadzić jedną filiżankę tapenady na warstwie Hummusu. (Przepis zrobi nieco więcej tapenady niż potrzebujesz).Na kolejną warstwę ułożyć posiekane karczochy, a następnie warstwy sera feta, suszonych pomidorów i natki pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
Trójkolorowe Chipsy TacoTrójkolorowe Chipsy Taco
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
3 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 23 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 2
6
Podawać natychmiast lub przykryć i przechowywać w lodówce. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.Przygotować Flatbread z masłem rozmarynowym.Rozmaryn wymieszać z roztopionym masłem i posmarować płaski chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
FlatbreadFlatbread
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
7
Rozgrzać blachę do pieczenia w piekarniku 350 stopni przez jedną do dwóch minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®

Składniki

23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaKiełbasa Jimmy'ego Deana (jedna ostra, jedna zwykła)Kiełbasa Jimmy'ego Deana (jedna ostra, jedna zwykła)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekolendra, mielonakolendra, mielona2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezwykły gotowany kuskuszwykły gotowany kuskus2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.ser feta, pokruszonyser feta, pokruszony5chleby gotowe płaski chlebchleby gotowe płaski chleb1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreorozmaryn świeżyrozmaryn świeży2Batoniki toffi Heathrozmaryn świeżyrozmaryn świeży3ząbki czosnkuząbki czosnku791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezielona cebula, pokrojona w kostkęzielona cebula, pokrojona w kostkę12 łyżeczki czosnku w proszkukminek mielonykminek mielony20krewetki i żyłkiświeży mielony czarny pieprzświeży mielony czarny pieprz2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa Kalamata pestkowaoliwa Kalamata pestkowa2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.przygotowany hummus cytrynowyprzygotowany hummus cytrynowy23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calakrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.karczochy marynowane, odsączone i posiekanekarczochy marynowane, odsączone i posiekane591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoskórka pomarańczowa, Startaskórka pomarańczowa, Starta12 łyżeczki czosnku w proszkudo 6 bułek hamburgerowych, podzielonych, opcjonalniedo 6 bułek hamburgerowych, podzielonych, opcjonalnie2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepietruszka mielonapietruszka mielona591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 1/2 funta dużych krewetek U-121 1/2 funta dużych krewetek U-122371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 1/2 funta dużych krewetek U-121 1/2 funta dużych krewetek U-124grzyby shiitake, namoczone i posiekanegrzyby shiitake, namoczone i posiekane1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pomidory suszone na słońcu, odsączone i posiekanepomidory suszone na słońcu, odsączone i posiekane21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejpomidory, sadzone i posiekanepomidory, sadzone i posiekane
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje20
Ocena Zdrowia12
Magazyn