Siedem Przypraw Sałata Wieprzowa Okłady

Siedem Przypraw Sałata Wieprzowa Okłady
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać siedem przypraw sałaty wieprzowej okłady spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 492 kalorie. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,83 zł za porcję. 85 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz siedem przypraw w proszku, imbir, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Five-Spice Okłady Z Indyka I Sałaty, Five-spice okłady z indyka i sałaty, oraz Okłady z sałaty z kurczaka jak P. F. Changs – okłady z sałaty są pyszne i wyjątkową przystawką, którą lubi wiele osób dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki na sos i odstaw w temperaturze pokojowej podczas przygotowywania wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
2
W misce, połączyć olej sezamowy i siedem przypraw w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodaj wieprzowinę i delikatnie złóż olej przyprawowy, uważając, aby nie przepracować ani nie kompresować mięsa. Delikatnie uformować mięso w osiem pasztecików 2,5 uncji i obficie posypać koszerną solą z jednej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Podgrzej ciężką patelnię, najlepiej żeliwną, na dużym ogniu przez kilka minut lub aż kropla wody natychmiast skwierczy na patelni. Zawirować w neutralnym oleju i dodać paszteciki wieprzowe, osolone bokiem w dół. Obficie sól drugą stronę pasztecików i niech gotować bez zakłóceń przez kilka minut, aż ciemna skorupa tworzy, przed odwróceniem. Gotować paszteciki, aż po prostu nie różowy w środku, 10 do 11 protokół, i odstawić na odpoczynek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Aby służyć, zawiń każdy patty w liść sałaty i podaj sos do maczania przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn