Shutome (Hawajska miecznik) z Pomelo à la Poisson Cru

Shutome (Hawajska miecznik) z Pomelo à la Poisson Cru
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Shutome (Hawajska miecznik) z Pomelo à la Poisson Cru może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 177 kalorii, 14g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.98 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka filetu shutome, pomidory koktajlowe, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sok można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Shutome (Miecznik) Z Orzechami Macadamia, Poisson Cru, oraz Grillowany Halibut Poisson Cru dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść kawałki ryb w dużej niereaktywnej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj cienko pokrojoną cebulę, sok z pomelo, sok z limonki i sok z cytryny, upewniając się, że ryba jest całkowicie zanurzona w soku z cytrusów. Przykryć miskę folią i przechowywać w lodówce co najmniej sześć godzin (nieprzezroczyste z wyjątkiem samego środka) lub na noc (całkowicie nieprzezroczyste) w zależności od preferencji. Kiedy ryba jest gotowane do swoich potrzeb, ostrożnie odsączyć wszystkie, ale ćwierć szklanki lub tak z soku z cytrusów (innymi słowy wszystkie soki, które są łatwo odsączone bez upuszczania ryby w zlewie).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
PomeloPomelo
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj tosty, pokruszone nasiona kolendry i sriracha do ryby, mieszając, aby połączyć. W tym momencie byłem jeszcze wiele godzin od serwowania tego dania, więc ponownie przykryłem miskę folią i zwróciłem ją do lodówki, aby umożliwić rozwój smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
SrirachaSriracha
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Kiedy będziesz gotowy do podania, ostrożnie złóż pocięte pomidory cherry, wstążki marchwi, sól, cukier i miąższ pomelo. Jeśli używasz grejpfruta, dodaj więcej cukru do smaku (z mojego doświadczenia wynika, że pomelo jest nieco słodsze niż grejpfrut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie PlasterkiZielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
PomeloPomelo
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Wlać krem kokosowy na mieszaninę i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem KokosowyKrem Kokosowy
6
Przenieść Poisson Cru do miski. Możesz umieścić miskę w większej misce wypełnionej lodowatą wodą, aby zapewnić jej schłodzenie po zjedzeniu. Smacznego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn