Shutome (Hawajska miecznik) z Pomelo à la Poisson Cru

Shutome (Hawajska miecznik) z Pomelo à la Poisson Cru
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Shutome (Hawajska miecznik) z Pomelo à la Poisson Cru może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 177 kalorii, 14g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.98 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka filetu shutome, pomidory koktajlowe, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sok można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Shutome (Miecznik) Z Orzechami Macadamia, Poisson Cru, oraz Grillowany Halibut Poisson Cru dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść kawałki ryb w dużej niereaktywnej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodaj cienko pokrojoną cebulę, sok z pomelo, sok z limonki i sok z cytryny, upewniając się, że ryba jest całkowicie zanurzona w soku z cytrusów. Przykryć miskę folią i przechowywać w lodówce co najmniej sześć godzin (nieprzezroczyste z wyjątkiem samego środka) lub na noc (całkowicie nieprzezroczyste) w zależności od preferencji. Kiedy ryba jest gotowane do swoich potrzeb, ostrożnie odsączyć wszystkie, ale ćwierć szklanki lub tak z soku z cytrusów (innymi słowy wszystkie soki, które są łatwo odsączone bez upuszczania ryby w zlewie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
PomeloPomelo
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodaj tosty, pokruszone nasiona kolendry i sriracha do ryby, mieszając, aby połączyć. W tym momencie byłem jeszcze wiele godzin od serwowania tego dania, więc ponownie przykryłem miskę folią i zwróciłem ją do lodówki, aby umożliwić rozwój smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
SrirachaSriracha
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Kiedy będziesz gotowy do podania, ostrożnie złóż pocięte pomidory cherry, wstążki marchwi, sól, cukier i miąższ pomelo. Jeśli używasz grejpfruta, dodaj więcej cukru do smaku (z mojego doświadczenia wynika, że pomelo jest nieco słodsze niż grejpfrut).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki Pokrojonej W Cienkie Paski1 Szklanka Szalotki Pokrojonej W Cienkie Paski
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
PomeloPomelo
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Wlać krem kokosowy na mieszaninę i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem KokosowyKrem Kokosowy
6
Przenieść Poisson Cru do miski. Możesz umieścić miskę w większej misce wypełnionej lodowatą wodą, aby zapewnić jej schłodzenie po zjedzeniu. Smacznego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn