Shutome (Hawajska miecznik) z Pomelo à la Poisson Cru

Shutome (Hawajska miecznik) z Pomelo à la Poisson Cru
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Shutome (Hawajska miecznik) z Pomelo à la Poisson Cru może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 177 kalorii, 14g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.98 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka filetu shutome, pomidory koktajlowe, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sok można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Shutome (Miecznik) Z Orzechami Macadamia, Poisson Cru, oraz Grillowany Halibut Poisson Cru dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść kawałki ryb w dużej niereaktywnej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj cienko pokrojoną cebulę, sok z pomelo, sok z limonki i sok z cytryny, upewniając się, że ryba jest całkowicie zanurzona w soku z cytrusów. Przykryć miskę folią i przechowywać w lodówce co najmniej sześć godzin (nieprzezroczyste z wyjątkiem samego środka) lub na noc (całkowicie nieprzezroczyste) w zależności od preferencji. Kiedy ryba jest gotowane do swoich potrzeb, ostrożnie odsączyć wszystkie, ale ćwierć szklanki lub tak z soku z cytrusów (innymi słowy wszystkie soki, które są łatwo odsączone bez upuszczania ryby w zlewie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
PomeloPomelo
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodaj tosty, pokruszone nasiona kolendry i sriracha do ryby, mieszając, aby połączyć. W tym momencie byłem jeszcze wiele godzin od serwowania tego dania, więc ponownie przykryłem miskę folią i zwróciłem ją do lodówki, aby umożliwić rozwój smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
SrirachaSriracha
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Kiedy będziesz gotowy do podania, ostrożnie złóż pocięte pomidory cherry, wstążki marchwi, sól, cukier i miąższ pomelo. Jeśli używasz grejpfruta, dodaj więcej cukru do smaku (z mojego doświadczenia wynika, że pomelo jest nieco słodsze niż grejpfrut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie PlasterkiZielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
PomeloPomelo
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Wlać krem kokosowy na mieszaninę i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem KokosowyKrem Kokosowy
6
Przenieść Poisson Cru do miski. Możesz umieścić miskę w większej misce wypełnionej lodowatą wodą, aby zapewnić jej schłodzenie po zjedzeniu. Smacznego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn