Shumai z krabem i wieprzowiną

Shumai z krabem i wieprzowiną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Shumai z krabem i wieprzowiną. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 4,02 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 109G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 721 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz szalotki, grubo zmielone 80 procent wieprzowiny, okrągłe opakowania gyoza i kilka innych składników pod ręką, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Szumai wieprzowo-grzybowe na parze, Krewetki, przegrzebki i wieprzowina Shumai, oraz Klopsiki wieprzowe shumai (niskowęglowodanowe i bezglutenowe) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce wymieszać wieprzowinę, szalotki, imbir, mirin i sól. Delikatnie złóż mięso krabowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
CrabmeatCrabmeat
Laska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona WaniliiLaska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona Wanilii
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Odkurzyć blachę do pieczenia mąką. Trzymaj owijkę gyoza w dłoni, trzymając resztę owijek pokrytą plastikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Umieść około 1 1/2 łyżki nadzienia w środku owijki i uszczypnij krawędzie wokół siebie, tworząc otwarty kubek.
4
Przełożyć pieróg na blachę do pieczenia i przykryć. Powtórz z pozostałymi opakowaniami i nadzieniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
5
Napełnić wok 1 1/2 cala wody i doprowadzić do wrzenia. Ułóż liście kapusty na 2 poziomach bambusowego parownika, aby lekko się pokrywały.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
6
Dodajemy pierogi do parownika i układamy w stos. Przykryć i na parze, aż shumai są tylko gotowane, 8 minut.
7
Podawać na gorąco.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia78
Magazyn