Need a pescatarian hor d ' oeuvre? Krewetki Louis suwaki może być doskonały przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 313 kalorii, 14g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sałatę lodową, pieprz, dressing louis i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Kanapki Z Krewetkami "Louis" , Kanapka Z Sałatką Z Krewetek Louis, oraz Sałatka Z Krewetkami Louis Platter dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Krewetki impulsowe w robocie kuchennym 4 lub 5 razy lub do posiekania. Łyżkę do średniej miski.
Roztopić masło na małej patelni na średnim ogniu; dodać seler i cebulę, i smażyć do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj do krewetek w misce; delikatnie mieszać w 1 Puchar panko i następny 6 Składniki. Uformuj mieszaninę na 8 pasztecików (po około 1/3 szklanki każda).
Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 99 dolarów.