Shoty Z Galaretki Z Dyni
Pumpkin Jelly Shots to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 30 porcjami. Ten napój ma 251 kalorii, 7G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Za 70 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 256 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka brązowego cukru, wódki, przyprawy do ciasta dyniowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 68%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Shoty Z Galaretki Z Dyni, Hurricane Jelly Shots, oraz Jeżyny Galaretki Strzały.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Lekko spryskaj blachę lub naczynie do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali, Mini foremkę do muffinek i foremkę do cukierków z dyni nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Umieść wiśnię na środku każdej filiżanki muffinki. Jeśli używasz formy do lizaków, Zablokuj część sztyftu formy za pomocą zwiniętej kremówki.
Ubij 2 szklanki wrzącej wody i mieszaj, aż żelatyna całkowicie się rozpuści.
Dodaj wódkę (jeśli nie chcesz używać wódki, zastąp ją 1 1/2 szklanki zimnej wody) brązowy cukier i przyprawa do ciasta dyniowego do mieszanki żelatynowej i ubij, aż dobrze się włączy.
Wlać do przygotowanych foremek na muffinki, foremki na cukierki i blachy i wstawić do lodówki do zestalenia, około 2 godzin.
Za pomocą lekko natłuszczonej foremki do ciastek w kształcie dyni Wytnij kształty z blachy żelatyny. Za pomocą szpatułki offsetowej Usuń wyciętą żelatynę i umieść na tacy do serwowania. Za pomocą offsetowej szpatułki ostrożnie wyjmij żelatynę z miseczek na muffinki i umieść na tacy do serwowania. Odwróć foremkę do cukierków do góry nogami na czystą powierzchnię i wygnij formę, aby żelatyna wypadła.
Umieść na tacy do serwowania. Shoty żelatynowe można przechowywać w lodówce, aż będą gotowe do podania. Można je przygotować z tygodniowym wyprzedzeniem i przechowywać w szczelnym pojemniku lub przykryć folią.