Shiprock
Jedna porcja zawiera 1047 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis służy 1 i kosztuje 3,35 zł za porcję. Jeśli masz pod ręką gin, cukier, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. 20 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy obejmują .
Instrukcje
W przypadku syropu imbirowego: wymieszaj cukier z wodą, aż cukier się rozpuści. Rozgnieć korzeń imbiru i dodaj do syropu. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 24 godziny, a następnie odcedzić.
Do koktajlu: delikatnie Rozgnieć szałwię w shakerze koktajlowym. Napełnij lodem.
Dodaj gin, cytrynę, syrop imbirowy i wodę z kwiatami pomarańczy. Dobrze wstrząsnąć i przelać do kieliszka koktajlowego.
Dekoruj pomarańczowym akcentem.