Jedna porcja zawiera 1047 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis służy 1 i kosztuje 3,35 zł za porcję. Jeśli masz pod ręką gin, cukier, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. 20 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy obejmują .
Instrukcje
1
W przypadku syropu imbirowego: wymieszaj cukier z wodą, aż cukier się rozpuści. Rozgnieć korzeń imbiru i dodaj do syropu. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 24 godziny, a następnie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2
Do koktajlu: delikatnie Rozgnieć szałwię w shakerze koktajlowym. Napełnij lodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
100% Tequila Blanco
1/2 Gałązki Rozmarynu
Rozpryski Wermutu
3
Dodaj gin, cytrynę, syrop imbirowy i wodę z kwiatami pomarańczy. Dobrze wstrząsnąć i przelać do kieliszka koktajlowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Wody Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
100% Tequila Blanco
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji