Shiny Happy Poppers
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać błyszczące Happy Poppers spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, fasolę, jalapeños i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Błyszczące Ciasteczka Czekoladowe Happy, Shiny Top Brownies, oraz Błyszczące, Chewy, Brownies.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średniej wysokości.
Macierzystych jalapeños i wyciąć jeden wzdłużnie szczeliny w każdym pieprzu. Wyciągnij nasiona i wewnętrzne żebra palcami (załóż gumowe rękawiczki, jeśli skóra jest wrażliwa na kontakt z ostrą papryką).
W średniej wielkości misce, połączyć ryż, czarna fasola, musztarda, czosnek w proszku, i tymianek. Mieszaj, aż dobrze wymieszane.
Z odpowiedniej wielkości łyżką, wypełnić jalapeños z mieszaniny ryżu.
Umieścić paprykę na dużym arkuszu wytrzymałej folii aluminiowej.
Paprykę skropić oliwą z oliwek, a następnie z ostrym sosem, do smaku.
Folię złożyć do opakowania z papryką w jednej warstwie. Grill pakiet przez 15 do 20 minut, lub do papryki są miękkie i ryż nadzienie jest gorące.
Możesz złagodzić pikantność jalapeños - przynajmniej w pewnym stopniu-usuwając nasiona, a zwłaszcza białe wewnętrzne żebra, przed nadzieniem ich fasolą i ryżem.
Z książki Grillowanie Vegan Style: 125 odpalone przepisy, aby włączyć każdy kęs do grilla podwórku przez Johna Schlimma. Przedruk w porozumieniu z Da Capo, członkiem grupy Perseus Books. Copyright © 2012.