Shichimi-Pieczona Polędwiczka Wieprzowa
Shichimi-Seared polędwiczki wieprzowe może być tylko głównym daniem szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 3,24 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 711 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pastę miso, imbir, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 9 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Polędwiczki wieprzowe zapiekane z kompot rabarbarowym, Polędwiczki wieprzowe pieczone z dodatkiem przypraw kakaowych, oraz Medaliony z polędwicy wieprzowej pieczonej z sosem Szalotkowo-grzybowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu, aż zacznie palić. W międzyczasie wymieszaj białe i czarne nasiona sezamu wraz z proszkiem togarashi; odstaw na bok. Polędwiczki doprawić solą, następnie wcisnąć do mieszanki sezamu aż do całkowitego pokrycia. Przesmaż polędwiczki ze wszystkich stron, aż staną się złote, około 1 minuty na stronę.
Przenieść polędwiczki do blachy do pieczenia i piec w nagrzanym piekarniku, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 145 Stopni F (63 stopnie C), 20 do 25 minut. Po zakończeniu Usuń wieprzowinę i pozostaw na pięć minut w ciepłym miejscu.
Podczas pieczenia wieprzowiny, przygotować sos przez gotowanie szalotki, imbir, sok z limonki, i wino w małym rondlu na średnim ogniu, aż zmniejszy się do około 2 łyżki płynu.
Dodać śmietanę i nadal gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę.
Wlać mieszaninę do blendera, wraz z sosem sojowym i miso. Zmiksować na małej prędkości przez 10 sekund, aż puree, a następnie powoli dodawać masło, kilka kostek na raz z blenderem działa, aż zostanie włączona. Doprawić do smaku solą i przechowywać w ciepłym miejscu, aż będzie gotowy do użycia.
Polędwiczki pokroić w medaliony i zalać ciepłym sosem. podawać od razu.