Sherry Pomarańczowe Orzechy Włoskie
Sherry pomarańczowe orzechy włoskie to bezglutenowe i wegetariańskie napój. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 81 g tłuszczu, oraz w sumie 1066 kalorii. Na 3,34 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz sól, cukier, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kurczak sojowo-pomarańczowy z orzechami włoskimi, SOS żurawinowo-pomarańczowy z orzechami włoskimi, oraz Gardłosz pomarańczowy z kiwi i orzechami włoskimi.
Instrukcje
Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową lub pergaminem.
Do ciężkiego rondla włożyć brązowy cukier, biały cukier, sól, Sherry, skórkę pomarańczową i ekstrakt z pomarańczy. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając; gotować przez 1 minutę. Wymieszać z masłem.
Zdjąć z ognia i wymieszać połówki orzecha włoskiego, aby pokryć je syropem.
Rozłóż kandyzowane połówki orzecha włoskiego na przygotowaną blachę do pieczenia i pozostaw do dokładnego ostygnięcia, co najmniej 1 godzinę. Rozbij na kawałki wielkości kęsa, aby służyć.